Slik finner du den rette!

Det er ikke alltid de beste folka som får de beste jobbene, men de som gjør det beste inntrykket. Det er ikke alltid de klokeste folka vi lytter mest på, men de som er best til å kommunisere. Det er ikke alltid de beste gutta som stikker av gårde med de beste damene, men de som vet hvordan de skal oppføre seg. 

Dette må dere ha felles

Det er visse ting man må ha felles for at et forhold skal fungere bra og lenge! I stedet for å oppdage dette etter at den første stormforelskelsen har lagt seg, er det lurt å tenke på dette helt fra starten. Selv om det kan være ubehagelig å snakke gjennom dette, er det ikke lurt å utsette det altfor lenge!

Få fram de beste sidene

For noen år siden var det en engelskmann i Norge som greide å få drøssevis av damer til bli forelska i ham og gi ham penger. I et intervju sa han at alt han gjorde var å smile og gi komplimenter. Typen var ikke noen drømmeprins. Han var en liten skalla pusling.

Disse kan hjelpe deg!

Det er verken flaut eller ydmykende å involvere andre i livets viktigste valg. Mens det tidligere var vanlig å involvere foreldre og folk med erfaring når en skulle finne en livspartner, har dette etterhvert blitt noe veldig privat i vår del av verden. Det er ingen grunn til at det skal fortsette sånn. Vi trenger gode rådgivere!