Nyeste innlegg

 

Relaterte websider

husmenighet.no

 

Slik finner du den rette!

Slik finner du den rette!

Det er ikke alltid de beste folka som får de beste jobbene, men de som gjør det beste inntrykket. Det er ikke alltid de klokeste folka vi lytter mest på, men de som er best til å kommunisere. Det er ikke alltid de beste gutta som stikker av gårde med de beste damene, men de som vet hvordan de skal oppføre seg. 

Vi er forskjellige. Visse ting som er enkelt for deg, må andre bruke lang tid på å lære. Og omvendt! Slik er det også i forhold til det å finne sin livspartner: For noen er det lett, for andre er det vanskelig!

 1. Vær villig til å utvikle de rette sidene hos deg selv!
Hvis du ikke er av de som har best utvikla sosiale antennene, kan du gjøre noe med det! Hvis du ikke har lett for å få kontakt og utvikle et forhold det motsatte kjønn, så sett av tid til å lære!

”Hvis jeg må forandre meg for å bli gift, kan det bare være”, er det noen som sier. Det er ikke en konstruktiv holdning! Vi må forholde oss til at verden oppleves urettferdig, og gjøre det som trengs!

Gud sier i Bibelen at enhver skal vite å vinne seg sin ektefelle. Det betyr at det er mulig! Gud ville aldri bedt oss om noe vi ikke kan. Han vil hjelpe oss, men gjør ikke ”jobben” for oss! 

2. Gå inn for det!
Hvor viktig er det for deg å finne en livspartner? Viktig nok til å legge innsats i det? Du skjønner, skal du etablere et godt forhold, må du sette av tid til det! Hvis du ikke er i et forhold nå, kan det hende grunnen er at du ikke har prioritert det høyt nok. 

Noen opplever at ”den rette” plutselig bare dukker opp, men ikke vent på det! Også de som opplever det, må gi mye av seg selv for å etablere et godt forhold. 
Det har lite for seg å dagdrømme om drømmeprinsen og sammenligne seg med andre. 

3. Vær målretta og praktisk!
Det høres kanskje ikke så romantisk ut, men det er veldig spennende å følge en plan for å finne sin livspartner. Hvis du er kvinne, og venter på en mann som tar initiativ, er det mye du kan gjøre for å få ønsket ditt oppfylt. Du kan både sørge for at han for øye på deg og du kan på en diskret måte hjelpe ham til å ta initiativ.

Han kan være en god mann selv om han ikke har lært å ta initiativ ennå.  Ikke la tidligere erfaringer hindre deg! Det som ligger framfor deg, er ikke så vanskelig! Les mer om de praktiske stega du kan ta.

 

Dette skal du se etter

Dette skal du se etter