Nyeste innlegg

 

Relaterte websider

husmenighet.no

 

Her skal du lete

Her skal du lete

Nå har ikke jeg lest så mange kjærlighetshistorier, men jeg vil tro det ikke fins så mange som handler om å sette opp lister over aktuelle partnere. Det høres ganske uromantisk ut, men kanskje er det det som skal til.

Hvem kjenner du?
Har du prøvd å tenke igjennom kontaktkretsen din? Hva med venner, studiekamerater eller arbeidskolleger? Hva gjør du på fritida? Er du med i en menighet? Er det noen der du tror kunne vært aktuelle? Hvis svaret er nei; hva er i såfall grunnen?

En dame fikk god kontakt med en kollega, men så ikke ham som en aktuell kjæreste, fordi han var en annen type enn hun hadde sett etter tidligere. En venn mente at det ikke kunne skade å bruke litt tid med ham. Det tok en stund før hun forsto det, men etterhvert oppdaget hun at han nettopp var en sånn mann hun trengte og ville ha!

Trenger du å utvide din kontaktkrets?
Hvis du kommer til at du ikke har noen aktuelle kandidater blant dem du kjenner, kan det hende du kunne oppsøke et nytt miljø. Er du kristen, kan du jo besøke en annen menighet eller dra på en konferanse som varer noen dager. Syns du dette blir mye pes? Kanskje du skulle tenke gjennom hvor viktig det er for deg å finne en kjæreste. Selv om du ikke har lagt opp til det, kan det hende du må sette av litt tid til å få dette på plass.

Ikke utelukk venner!
For noen måneder siden hadde Elisabeth og jeg besøk av ei flott ung jente. Det ble naturlig å spørre om hun hadde ”noe på gang”. Nei, hun kjente ingen aktuelle. Etter å ha nevnt flere navn på gutter vi visste hun kjente, så hun plutselig ”lyset”. Hun begynte å tenke på et par av vennene sine på en ny måte. Ikke lenge etter fikk hun følge med en av dem.

Det kan ofte hjelpe å få andres synspunkter inn. Bibelen sier at når mange gir råd, lykkes planene. Neste gode råd handler om hvem du kan ta kontakt med – og hvordan. 

 

 

Få fram de beste sidene

Få fram de beste sidene

Disse kan hjelpe deg!

Disse kan hjelpe deg!