Nyeste innlegg

 

Relaterte websider

husmenighet.no

 

Forretningsmannen som fikk hjelp av Billy Graham

Forretningsmannen som fikk hjelp av Billy Graham

- Ingen jeg har gjort forretninger med har noen gang brydd seg om meg slik Billy Grahams folk gjorde, forteller forretningsmannen Al, som fikk avgjørende hjelp i en vanskelig periode. 

Her er utdrag av historien fra boka Hvordan svømme med haiene uten å bli spist levende, av Harvey MacKay:

En dag ble Al høylytt og offentlig sparket fra jobben. Han kunne ikke regne med jobb noe annet sted, så han startet for seg selv. De tre første ukene satt han stort sett og tvinnet tommeltotter, men så ble han oppringt av Arthur fra Billy Grahams organisasjon. Han ble spurt om å hjelpe til med å forberede og lage materiale til en PR-kampanje. Etter at han var ferdig, ble han bedt om å komme med regningen. Al var vant til å sende regninger i posten, så han syntes dette var litt merkelig, og tenkte at nå skulle de gå gjennom hver eneste post med ham. Derfor foretok han nøyaktige og detaljerte beregninger før han tok regningen med seg til Arthur. 

Arthur kastet bare et blikk på regningen før han ba sin sekretær ordne med beløpet. Al fikk oppgjøret før han forlot bygningen. 

- Det var ikke på grunn av mitt store PR-talent. Mange andre kunne gjort det bedre. De spurte meg fordi de visste at jeg hadde det vondt og trengte oppdrag. Senere ringte de igjen, bare for å sjekke om jeg fremdeles trengte hjelp.

Anmol

Anmol

Han fullførte med glans

Han fullførte med glans