faith.jpg
 

 

I tillegg til den to timer lange inspirerende og sanne mirakel-historien, får du en times dokumentar som bekrefter detaljene i filmen. Anbefales!

 
 

Alle som liker gode, trosstyrkende kvalitetsfilmer, har grunn til å feire for tida! Det dukker stadig opp DVDer med norsk tekst som virkelig er verd å se. Denne sanne familiefilmen beskriver troens kamper og mirakler på en troverdig måte. Om du bare skal se én film i sommer, må det bli denne!

Når familien Buchan føler seg tvunget til å flytte fra Zambia til Sør-Afrika, er problemene langtfra over. Ikke nok med at de må bo i et vrak av en bitteliten campingvogn og bruke alle krefter på å dyrke jorda. De må sloss mot naturkrefter, indre brytninger, språkvansker og rasekonflikter. På et besøk i byens Metodistkirke, skjer det noe som blir en ny start for den hissige Angus og familien hans.

De uvanlige underne Angus får oppleve, gjør ikke slutt på utfordringene. Familien opplever en dyp tragedie og store vanskeligheter også etter at de har gitt seg over til Gud. Filmen beskriver dette på en veldig realistisk måte.

Den 54 minutter spennende dokumentaren som er en del av ekstramaterialet, inneholder intervjuer med Angus, flere av familiemedlemmene og zuluene vi blir kjent med i filmen. Dokumentaren, som er nesten like gripende som selve filmen, viser noe av alt det fantastiske Gud har gjort gjennom en enkel familie som valgte å stole på Jesus. Pass på å få med deg alt bonusmaterialet. Det viser at filmen i seg selv er et mirakel.

33 år etter at de begynte å bygge Shalom, driver Buchans fortsatt den samme gården. Virksomheten de starta har siden sprengt alle grenser. De samler nå opp til 200 000 mennesker til konferanser, og sterke under skjer. For dem som får lyst til å vite mer, ligger det mye interessant og spennende info på nettet om Angus Buchan og familien hans.

Filmen har 7-års aldersgrense, varer i 1 time og 50 minutter, og kan kjøpes på DVDhuset for 89 kroner + porto.